torstai 9. syyskuuta 2010

Juhlapuhe

Ystävä!

Olet löytänyt tiesi Schwarzenegger ins Kainuu -artivismiprojektin blogiin. Kyseessä on monimediallinen ja -muotoinen aktivistitaideprojekti Kainuussa, Kainuusta ja Kainuulle. Temmellämme pääsääntöisesti Kajaanissa, teemme huomioita omasta kaupunkiympäristöstämme, itsestämme suhteessa siihen, heitämme oman lusikkamme maakuntaa puhuttaviin aiheisiin, dadailemme, artsuilemme, lisäämme kansalaisaktivismia, aiheutamme hämmennystä, iloa, riemua, provokaatioita, puheenaiheita kahvi- ja kunnallispöytiin, pelastamme Kainuun sekä paljonpaljon muutakin.

Esitystaide, kaupunkitaide, käsitetaide, videotaide, installaatio, puskahuumori, dadafarssi, avantgarde... Lista on jatkuva eikä mikään muoto ole meille liian vieras. Yksi projektimme osa tulee olemaan suoran toiminnan ja instant-artivismin lisäksi esitystapahtuma, joka saa ensi-iltansa 18.2.2011 Generaattorilla Kajaanissa. Tästä lisää tuonnempana!

Schwarzenegger ins Kainuu -rykmentissä toimii parikymmentä kainuulaista aktivismista, taiteesta ja maakunnasta kiinnostunutta 14-26-vuotiasta artivistia. Projektin koollekutsujana ja ohjaajana toimii allekirjoittanut.

Tässä blogissa julkistamme artivismimme hedelmiä sekä tuumintoja taiteesta ja Kainuusta tai aktivismista. Tuloillaan on myös laajempikin internetsivumuoto ja muutakin hudaa. Olemme tulleet jäädäksemme. Get used to it.

- Jonne Putkonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti